Yποψηφιότητα για την προεδρία της Super League βάζει ο Γιάννης Αλαφούζος: Η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League στις προσεχείς αρχαιρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26 Ιουνίου, γνωστοποίησε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Ιωάννης Αλαφούζος προέβη στην ακόλουθη τοποθέτηση: “Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League 1, προσπαθώντας να συνεισφέρω στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου”».

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είχε δεχθεί προσεγγίσεις από πολλές ομάδες το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να «κατέβει» ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της Λίγκας κι εντέλει αποφάσισε να αποδεχθεί τη συγκεκριμένη πρόκληση, όντας πλέον το φαβορί για την προεδρία της Super League.

Oι αρχαιρεσίες στη Super League για την ανάδειξη του νέου προέδρου, ορίστηκαν για την επόμενη Τετάρτη (26/6) μετά από σχετική απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Υποψήφιος είναι και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου  δήλωσε πρόσφατα ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Super League και φιλοξενούμενος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ Βόλος, στην οποία συνεχίζει, τονίζοντας πως θα… χορέψει προς όφελος του ποδοσφαίρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η παράγκα των «κοντών» στην παγκόσμια διαιτησία: «Άρχοντες» με ναπολεόντειο σύμπλεγμα – Τιμωρούν αυστηρότερα τους παίκτες που είναι πιο ψηλοί απ’ αυτούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: