Παλιές καραβάνες της δημοσιογραφίας αναλύουν το “φαινόμενο Φειδία”: «Χαστούκι στο πολιτικό σύστημα, σήμερα έπρεπε να παραιτηθούν», δήλωσε ο Βενιζέλος (video)

Ο Κώστας Βενιζέλος και ο Σωτήρης Παρούτης στο κανάλι Omega. Φωτογραφία από τον τηλεοπτικό σταθμό




Οι παλιές καραβάνες της δημοσιογραφίας και πολύπειροι επί του πολιτικού ρεπορτάζ, Κώστας Βενιζέλος και Σωτήρης Παρούτης, ήταν φιλοξενούμενοι το μεσημέρι της Δευτέρας στην πολιτική εκπομπή του Omega.

Μίλησαν για το εκλογικό αποτέλεσμα και ειδικότερα για τα πολύ υψηλά ποσοστά που κατέλαβε ο Φειδίας Παναγιώτου στη μάχη των Ευρωεκλογών.

Ο Κώστας Βενιζέλος, τόνισε ότι για χρόνια οι πολίτες εξέφραζαν την απαρέσκειά τους, είτε με την αποχή είτε ψηφίζοντας μικρότερα κόμματα.

«Τώρα ψήφισαν τον Φειδία, ένα απολίτικο, χωρίς θέσεις και χωρίς πολιτικό λόγο», διευκρίνισε.

Αυτή η τάση ψηφοφόρων δεν αποτελεί πολιτικό ρεύμα πρόσθεσε, εξηγώντας ότι πρόκειται για τιμωρητική ψήφο που εκφράστηκε μέσα από έναν 24χρονο νέο.

«Αν οι εκλογές γινόντουσαν σήμερα ή αύριο, θα έπαιρνε ακόμα παραπάνω ψήφους», συμπλήρωσε ο Κώστας Βενιζέλος.

Σε ότι αφορά στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, ο κος Βενιζέλος είπε ότι «κρύβονται πίσω από το Φαινόμενο Φειδίας, λες και είναι καιρικό. Μα οι δικές τους πολιτικές φταίνε, σήμερα έπρεπε να είχαμε παραιτήσεις», τόνισε.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του OMEGA, Σωτήρης Παρούτης, είπε σχετικά ότι «ο Φειδίας νίκησε τη θεωρία της χαμένης ψήφου. Από τη στιγμή που το κατάφερε αυτό, φόρτωνε καθημερινά ποσοστά».

Να το πω στην κυπριακή, είναι ένας πάτσος για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου, υπογράμμισε ο Σωτήρης Παρούτης.

Καταληκτικά ο κος Παρούτης τόνισε ότι οι πολίτες έχουν απηυδήσει από τον ξύλινο πολιτικό λόγο.

«Ο Φειδίας στην Πάφο της αντίστασης και της Δημοκρατίας βγήκε πρώτος. Δεν συγκινήθηκε ένας άνθρωπος, να ψάξει το λάθος», υπογράμμισε.

Δικαιολογημένα έξω φρενών ο Λουκάς Φουρλάς, που έσωσε τον ΔΗΣΥ φέρνοντας στο κόμμα 53 χιλιάδες ψήφους: «Ήμουν στόχος άτιμων επιθέσεων», δήλωσε… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: