Νεκρό, δολοφονημένο με μαχαίρι βρέθηκε το 11χρονο κορίτσι που αγνοούνταν στην Ηλεία: Συνελήφθη και ομολόγησε 37χρονος άνδρας

FILE PHOTO: Αστυνομία και ΕΚΑΒ σε σημείο συμβάντος. ANA – MPA/ORESTIS PANAGIOTOU




Αργά σήμερα το μεσημέρι ένα 11χρονο κορίτσι που αγνοούνταν, εντοπίστηκε νεκρό σε περιοχή του κάμπου της Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του κοριτσιού οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ένας 37χρονος ύποπτος συνελήφθη από τις αρχές και στην συνέχεια ομολόγησε το έγκλημά του. Φέρεται να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου και ανήκει στο στενό συγγενικό περιβάλλον του άτυχου παιδιού.

  • Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για θείο του ανήλικου κοριτσιού.

Οπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, οδήγησε στην σύλληψη του 37χρονο άνδρα, στην περιοχή Καταράχι της Ηλείας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 37χρονος επιβίβασε περίπου στις 9:00 χθες το βράδυ την ανήλικη στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Μυρτιά και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Καταράχι, που βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την κοινότητα της Αρετής, όπου και δολοφόνησε την 11χρονη.

Στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert είχε προχωρήσει νωρίτερα σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 9/06 ημέρα Κυριακή και ώρα 21:10, εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία η Βασιλική Νικολοπούλου, 11 ετών.

  • Από χθες που δηλώθηκε η εξαφάνιση της ανήλικης από την μητέρα της οι αστυνομικοί κινήθηκαν άμεσα, εντοπίζοντας βιντεοληπτικό υλικό που η εξέτασή του τούς οδήγησε στα ίχνη του 37χρονου.

Οι αστυνονομικοι της ασφαλείας Πύργου ξεσκονίζουν το παρέλθουν του 37χρονου καθώς φέρεται να  έχει κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης στο παρελθόν.

  •  Μετά από την ανάκρισή του ο 37χρονος, που περιφερόταν στην περιοχή, φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10/06, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

 

Σε φυσικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του διάσημου παρουσιαστή BBC στη Σύμη: Βγήκε το πόρισμα της πρώτης νεκροψίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: