«Η Νάντια Φοντάνα είναι σε άθλια κατάσταση»: Ο Φώτης Μεταξόπουλος αποκαλύπτει το άγνωστο δράμα της παρτενέρ του [video]

FILE PHOTO; Ο χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος παραβρίσκεται στην κηδεία της ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Ο σπουδαίος χορευτής και χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την άλλοτε σύζυγό του και καλλιτεχνική παρτενέρ του, τη Νάντια Φοντάνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεταξόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso η Νάντια Φοντάνα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, χρωστάει χρήματα και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Με τη Νάντια παντρευτήκαμε και ήμασταν 15 χρόνια μαζί. Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμα η ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα. Η ίδια είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει. Χρωστάει λεφτά και είναι σε άθλια κατάσταση», είπε αρχικά ο κ. Μεταξόπουλος και συμπλήρωσε:

«Και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10, και έχει θέμα με τα ισχία της. Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη, γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να “φεύγει” όρθιος. Επειδή έκανα καριέρα μαζί της, αισθάνομαι ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια, δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι».

Ο κ. Μεταξόπουλος αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα υγείας αφού τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από ΧΑΠ και από μία σοβαρή επέμβαση στους πνεύμονες ενώ όπως είπε στην Espresso έχει ωχρά κηλίδα και βλέπει 4/10 και βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή.

«Δεν είμαι ο πρώτος γκέι που μπήκε στη Bουλή, υπάρχουν κι άλλοι που δεν το λένε»: Ο Μπιμπίλας μιλάει για τις φοβίες και τα ομόφυλα ζευγάρια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: