«Ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Λουδοβίκος βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται»: Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για έγγραφο του υπουργείου ΠΡΟΠΟ

FILE PHOTΟ: Ο Σύριζα ζητά να γίνει σεβαστή η Συμφωνία των Πρεσπών. ANA – MPA, ALEXANDROS VLACHOS




«Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανακοίνωσή του σχολιάζει ότι κ. Μητσοτάκης «ως άλλος ”Λουδοβίκος” βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση».

«Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που είδε το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Βίτσα Ζαγορίου. Σύμφωνα με το έγγραφο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή στον ΕΦΕΤ Ηπείρου να γίνει έλεγχος των ποτών και των φαγητών που θα παρασχεθούν στον πρωθυπουργό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Γιατί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν εμφανίστηκε στο συνέδριο του Ελπιδοφόρου: Στην παγίδα που έστησε στον κ. Μητσοτάκη έπεσε μέσα ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: