Βελτιωμένη η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα: Βγήκε από την εντατική – Επικοινωνεί, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει ακόμη [βίντεο]

O γνωστός μουσικός Δημήτρης Σταρόβας. Photo screen shot via youtube, ACTION 24 TV




Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Channel, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον, και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του.

Οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος δεν προκάλεσε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα.




Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η υγεία του βαίνει διαρκώς βελτιούμενη, ενώ έχει βγει και από την εντατική. Ο 61χρονος μουσικός επικοινωνεί στοιχειωδώς και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι θεράποντες γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς εντόπισαν τον θρόμβο που προκάλεσε το εγκεφαλικό εκτιμώντας πως τα όποια μικροπροβλήματα θα αποκατασταθούν πλήρως.

«Το παλεύει! Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον», είπε η Άννα Σταθάκη στη Βιβή Μπουγιούρα και το Happy Day.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα είπε στον αέρα του Happy Day: «Πριν λίγα λεπτά επικοινώνησα με την κυρία Σταθάκη και μας επικοινώνησε ότι ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια και έχει και λιγάκι πυρετό.

Περιμένουν να κλείσει το πρώτο 24ωρο και έπειτα να ενημερωθούν από τους θεράποντες ιατρούς για τα περαιτέρω. Η ομιλία του, μας είπε, ότι εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει κανονικά».




Σε δημοπρασία οι μπότες του Πολ ΜακΚάρτνεϊ από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου* Στην εκστρατεία Meat Free Monday τα έσοδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: