Εντοπίστηκε ζωντανός ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν στην Πάλτση Μαγνησίας

Αυτοκίνητο έχει πέσει χαράδρα που άνοιξε η βροχόπτωση στο χωριό Καλά Νερά Πηλίου, την δεύτερη μέρα της κακοκαιρίας DANIEL, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023. Το πρόβλημα επιτείνεται στην πόλη του Βόλου, κυρίως στο κέντρο, όπου από την συνεχόμενη καταιγίδα για δεύτερη μέρα, έχουν πλημμυρίσει όλοι οι δρόμοι και έχουν ακινητοποιηθεί εκατοντάδες αυτοκίνητα στις λεωφόρους Λαμπράκη, Δημητριάδος, Ιάσονος, Αργοναυτών, Λαρίσης και Αθηνών και οι κάθετοι δρόμοι κατεβάζουν από τα ορεινά, λόγω τεράστιες ποσότητες βρόχινου νερού που δεν μπορεί να απορροφήσει το δίκτυο αποχέτευσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Ζωντανός εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, ο 85χρονος άντρας που αγνοούνταν από χθες από την περιοχή Πάλτση Μαγνησίας.

Πρόκειται για τον άνδρα της άτυχης 87χρονης, που επίσης αγνοούνταν απο χθες, και εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το πρωί σε ένα σωρό από ξύλα.

Παράλληλα συνεχίζουν να αγνοούνται ένας 70χρονος και ένας 42χρονος από την περιοχή της Μαγνησίας, καθώς και ένα αλλοδαπός βοσκός από την Λεύκη Λάρισας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, συγγενείς ενός κτηνοτρόφου στο Δομοκό κατήγγειλαν ότι έφυγε το πρωί να πάει τις κτηνοτροφικές του εγκαταστάσεις για να φροντίσει τα ζώα του και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λαμία: Συναγερμός για τον Daniel

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: