Σπεύδει να δώσει τη «νέα» γραμμή ΣΥΡΙΖΑ ο θυμωμένος Πολάκης: «Μόνοι μας και όλοι τους»

FILE PHOTO: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλος Πολάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Παρότι τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν επισήμως καταλήξει και παρουσιάσει ούτε την εκτίμηση του αποτελέσματος ούτε την “γραμμή” προς τις δεύτερες κάλπες, ούτε καν ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει δώσει επισήμως το σήμα…, ο πολύς Παύλος Πολάκης έσπευσε να δώσει κατηγορηματικά και προσωπικά ο ίδιος την κομματική γραμμή.

Με ανάρτησή του στο Facebook εμφανίζεται εξαιρετικά εκνευρισμένος. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι ξεκινά την ανάρτηση με την λέξη “ΤΕΛΟΣ” ..

Τί θέλει να πει ο ποιητής;

Τέλος στο σοκ;, τέλος στην παραζάλη της ολέθριας ήττας; τέλος σε όσα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες εκλογές; τέλος στην αναζήτηση γραμμής εγώ θα σας την πώ;…Μάλλον.

Και η γραμμή είναι ακραιφνώς “πολακική” και – αν επιτρέπεται ο σχολιασμός – καθόλου ευφάνταστη: ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, αυτή είναι η γραμμή, λέει ο κ.Πολάκης.

Κατ’ αρχήν αυτό είναι έτσι κι αλλιώς γεγονός βάσει των αποτελεσμάτων αλλά και της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με το εκλογικό σώμα ή τους υποτιθέμενους οιονεί εταίρους σε μια [λέμε τώρα] κυβέρνηση συνεργασίας…

Ο κ.Πολάκης σπεύδει να εμφανιστεί ινστρούκτορας της “νέας γραμμής” ΣΥΡΙΖΑ για τις ‘ΑΛΛΕΣ” εκλογές όπως χαρακτηρίζει αυτές της 25ης Ιουνίου.

Σπεύδει αλλά δεν λέει και κάτι νέο. Τα ίδια λέει από το 2015. Τα ίδια πάντα. Το νέο που έγκειται; Η κατανόηση των αποτελεσμάτων της κάλπης πού εξαφανίστηκε;

 

Αυτούσια η ανάρτηση Πολάκη:

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!
Τέλος .
Συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθειες θεσμικές αλλαγες στο κράτος και στη δικαιοσύνη-σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!
Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!

 

«Εγώ ψήφισα τον Μητσοτάκη»! Ο Δημοσθένης Βεργής ψάχνει τον μοναδικό του ψηφοφόρο του σε όλη την Ελλάδα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: