Στο Κίεβο αύριο η Φον ντερ Λάιεν: Με τον Ζελένσκι για την Ημέρα της Ευρώπης

FILE PHOTO: O Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι (κ), με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας Ντένις Σμιχάλ κρατούν τη σημαία της ΕΕ και της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια κοινής συνάντησης του Υπουργικού Συμβουλίου της Ουκρανίας και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Κίεβο, Ουκρανία, 2 Φεβρουαρίου 2023. EPA, UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE HANDOUT — MANDATORY CREDIT: UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE — HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Στο Κίεβο θα βρίσκεται αύριο, Τρίτη, η Πρόεδρος της ΕυρωπαϊκήςΕπιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπως ανέφερε ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος της Επιτροπής Ερίκ Μαμέρ πριν από λίγο στην καθιερωμένη ενημέρωση των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες.

Η κ. φον ντερ Λάιεν θα έχει συνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ενώ η επίσκεψή της, η οποία λαμβάνει χώρα την Ημέρα της Ευρώπης, δείχνει την αμέριστη στήριξη της ΕΕ προς την Ουκρανία.

Τέλος, στο εξής και η Ουκρανία θα γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης στις 9 Μαΐου, μετά την υπογραφή σχετικού διατάγματος από τον Πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ανταποκρίτριας Ειρήνης Ζαρκαδούλα
Βρυξέλλες, Belgium

Ερντογάν όπως Πούτιν, λέει ο γερμανικός Τύπος: «21 χρόνια φτάνουν»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: