Δυστυχώς, τα νέα από τη Λάρισα, είναι άσχημα για την οικογένεια Παπαϊωάννου από το Αυγόρου: Ο Κυπριανός έφυγε… (video)

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου από το Αυγόρου. Φωτογραφία από την οικογένεια του




Στα μαύρα ντύνεται η Κύπρος αφού χάνει ένα δικό της παιδί από την τραγωδία με τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Ο 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου επέβαινε στο μοιραίο τρένο. Επιβεβαιώθηκε ήδη ότι είναι ανάμεσα στους νεκρούς που έμελλε να χάσουν την ζωή τους στην μοιραία διαδρομή.

Τις τελευταίες ώρες, φίλοι και συγγενείς του Κυπριανού Παπαϊωάννου αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο νέο με αναρτήσεις τους στα social media.

Ο Κυπριανός αγνοειτο εδώ και 2 μέρες κάτω από τα συντρίμμια των τρένων, και αργά το βράδυ της Πέμπτης ταυτοποιήθηκε η σορός του με τη μέθοδο DNA.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Οι Ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν το βράδυ της Πέμπτης την οικογένεια του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του.

Αυτή την ώρα συνεχίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σημειώνεται ότι για τη διαδικασία βιολογικής ταυτοποίησης μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 55 δείγματα DNA από τις σορούς και 52 δείγματα από συγγενείς των επιβατών καθώς και 26 δείγματα από ανθρώπινα μέλη.

Μέχρι στιγμής από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν πραγματοποιηθεί 24 ταυτοποιήσεις σορών, 20 με τη μέθοδο ανάλυσης DNA, 2 με τη μέθοδο ανάλυσης DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων και 2 μόνο με τη μέθοδο ανάλυσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι οικείοι και συγγενείς των θυμάτων όταν θα ολοκληρώνεται η ταυτοποίηση θα ενημερώνονται από τον Επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ΕΛΑΣ και τον ειδικό ψυχολόγο της Αστυνομίας και θα προχωρά η διαδικασία παραλαβής της σορού.

Τραγωδία στα Τέμπη: Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας φωταγωγήθηκε η Κυπριακή Βουλή* Επικοινωνία Τασούλα – Δημητρίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: