Οικονόμου: «Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα, και σήμερα και αύριο»

FILE PHOTO: Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλάει κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Δήλωση με την οποία σχολιάζει την συνέντευξη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως το μόνο νέο που κομίζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική σκηνή είναι η τοξικότητα και ο ρεβανσισμός.

“Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας. Με τον ίδιο επί 15 συνεχόμενα έτη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης, με την ίδια επιμονή σε ιστορικά χρεοκοπημένες ιδέες, με το ίδιο πολιτικό ύφος και ήθος. Το μόνο περισσότερο που κομίζει σήμερα είναι η τοξικότητα κι ο ρεβανσισμός. Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα, και σήμερα και αύριο” αναφέρει στην δήλωσή του ο κ.Οικονόμου.

Η συνέντευξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του είχε δηλώσει βέβαιος “ότι θα κερδίσει τις εκλογές και θα σχηματίσει προοδευτική κυβέρνηση με στόχο την πολιτική αλλαγή”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι υπάρχει προοπτική διακυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ «με μία προϋπόθεση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που θα ξεκλειδώσει και το ΠΑΣΟΚ για να προχωρήσουμε μαζί σε μια κυβέρνηση πλατιάς λαϊκής νομιμοποίησης. Γιατί έτσι θα έχουμε και την αριθμητική αλλά και την ηθική νομιμοποίηση να προχωρήσουμε. Και αυτό σημαίνει κυβέρνηση των νικητών. Η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Φοβάμαι όμως ότι ο Μητσοτάκης έχει πάει τα πράγματα πολύ πιο πέρα από την αντιπαράθεση Δεξιάς – Αριστεράς».

Καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη «καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία» ενώ για τις δημοσκοπήσεις απάντησε: «Αφήστε να δούμε τι θα αποτυπωθεί στη κάλπη. Οι δημοσκοπήσεις ως εργαλείο πρόβλεψης του εκλογικού αποτελέσματος τις περισσότερες φορές πια, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, διαψεύδονται».

 

Μητσοτάκης από το εργοτάξιο Ε65: Μιλάμε με έργα για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: