Πανέτοιμος για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων, λέει ότι είναι ο Χριστοδουλίδης: Οι αποφάσεις δεν θα είναι πάντοτε εύκολες (video)

Ο προεδρικός υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης ομιλεί στους δημοσιογράφους. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Σε καφετέρια στο κέντρο της Λευκωσίας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από την σύζυγο του και τους συνεργάτες του χαλαρώνει λίγο πριν από την αυριανή δύσκολη μέρα, συνομιλώντας με παρευρισκόμενους.

Σε μήνυμα του ενόψει των εκλογών της Κυριακής, ο Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε:

Επιλέγω συνειδητά να ομολογήσω, ότι όταν στις μέρες αποφασίζεις να δεχτείς μια τέτοια πρόκληση, γνωρίζεις, ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να στρωθείς στη δουλειά, ψυχή τε και σώματι, ότι οι αποφάσεις δεν θα είναι πάντοτε εύκολες και το κόστος μπορεί να είναι μεγάλο.

Γνωρίζεις, ότι δεν θα επέλθει η καταξίωση, αν δεν επέλθουν πρώτα εμφανή και σημαντικά αποτελέσματα.

Γνωρίζεις, ότι κριτής σου είναι μια μορφωμένη, καλά πληροφορημένη και απαιτητική κοινή γνώμη που δικαιολογημένα δεν θα σου χαριστεί.

«Είμαι πανέτοιμος, και το δηλώνω σήμερα ενώπιον όλων σας, να αναλάβω τη διακυβέρνηση της χώρας ως ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας», είναι το μήνυμα που στέλνει ο υποψήφιος Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Είμαι πανέτοιμος για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων αλλά και των σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας.

Είμαι πανέτοιμος για την προώθηση των συμφερόντων της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη Διεθνή Κοινότητα.

Είμαι πανέτοιμος να εργασθώ για να κτίσουμε ΜΑΖΙ ένα μέλλον με ορίζοντα. Με ελπίδα και πραγματική προοπτική», καταλήγει.

Aντίστροφη μέτρηση για τις Κυπριακές εκλογές: Μάχη για τους αναποφάσιστους, «κλειδί» η αποχή [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: