Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Η συγκινητική επανένωση ενός λυκόσκυλου με το αφεντικό του μετά από πέντε χρόνια εξαφάνισης [video]

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσιοποίησε ο Λευτέρης Παπαγεωργίου




Ένα συγκινητικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και αν μη τι άλλο αποδεικνύει το ανεπανάληπτο δέσιμο του σκύλου με τον άνθρωπο.

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου, σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε, είχε χάσει τον σκυλάκο του πριν από πέντε χρόνια, όταν αυτός ήταν μόλις 2,5 ετών.

Την Παρασκευή, ημέρα των γενεθλίων του, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη που του επιφύλασσε μία τεράστια έκπληξη.

Ο σκύλος, πλέον 7,5 ετών που έφερε τσιπ είχε ταυτοποιηθεί ύστερα από πολλά χρόνια που θεωρείτο χαμένος κάτι που στη συνέχεια οδήγησε στον κηδεμόνα του.

Στο βίντεο καταγράφεται η αγωνία του κ. Παπαγεωργίου για τη συνάντηση και η λαχτάρα του σκυλάκου, που μόλις τον βλέπει τρέχει κατά πάνω του και κλαίει στην αγκαλιά του.

Καταπληκτικό…

Καταφύγιο άγριας ζωής σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη: Aλογα, νεροβούβαλοι και μπλε καβούρια στον Λουδία και τον Γαλλικό ποταμό [video, photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: