Πέθανε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και κόρη του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Ήταν 54 ετών…

epa10402483. FILE PHOTO: Priscilla Presley (L) ex-wife and Lisa Marie Presley only daughter of Elvis Presley, wave to thousands of Elvis fans from around the world that gathered on the street outside Graceland, the home of US singer and actor Elvis Presley in Memphis, Tennessee. EPA, LANCE MURPHY




«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα, μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί». Με αυτό το μήνυμα επιβεβαίωσε η Πρισίλα, το θάνατο της αγαπημένης της θυγατέρας, με μια δήλωση στο περιοδικό PEOPLE, το βράδυ της Πέμπτης.

“Ήταν η πιο παθιασμένη δυνατή και στοργική γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Ζητάμε ιδιωτικότητα καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη βαθιά απώλεια. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές. Αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει κανένα άλλο σχόλιο”, δήλωσε η μητέρας της Λίζα Μαρί.

Οι νοσοκομειακοί έσπευσαν στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Calabasas της Καλιφόρνια την Πέμπτη. Το τηλεφώνημα αφορούσε πιθανή καρδιακή ανακοπή. Δύο ημέρες πριν, η Πρίσλεϊ παρευρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες του 2023 με τον πρωταγωνιστή της ταινίας “Πρισίλα και Έλβις”, Όστιν Μπάτλερ.

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί την 1η Φεβρουαρίου 1968, ακριβώς εννέα μήνες μετά τον γάμο του Έλβις και της Πρισίλα, η Λίζα Μαρί μεγάλωσε για λίγο στην περιοχή πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες σε ηλικία 4 ετών με τη μητέρα της μετά το διαζύγιο των γονιών της το 1973.

Ο Έλβις πέθανε τον Αύγουστο του 1977, κάνοντας την 9χρονη Λίζα Μαρί συνκληρονόμο της περιουσίας του μαζί με τον παππού Βέρνον Πρίσλεϋ και την προγιαγιά Μίνι Μέι Χουντ Πρίσλεϋ. Μετά το θάνατό τους το 1979 και το 1980, έγινε η μοναδική κληρονόμος και κληρονόμησε επίσης την κατοικία του πατέρα της, την Graceland.

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο κ. Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίσα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Η Λίσα Μαρί Πρίσιλα ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Στην Λιβύη ο διευθυντής της CIA, πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια: Είχε συνάντηση με τον φιλότουρκο Ντμπέιμπα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: