MrBeast: Ποιος είναι ο YouTuber που προκάλεσε χαμό με 10.000 κόσμο όταν άνοιξε δικό του μπεργκεράδικο [video]

Στιγμιότυπο από video στο YouTube @Colin and Samir




Δέκα χιλιάδες άνθρωποι για εγκαίνια ενός καταστήματος burger δεν μαζεύονται κάθε μέρα.
To πέτυχε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο διάσημος YouTuber MrBeast, κατά κόσμον Jimmy Donaldson.

Η αρχή έγινε το 2020 όταν ο Mr Beast είχε ανοίξει μία νέα επιχείρηση fast food με την ονομασία MrBeast Burger, η οποία έκανε παραδόσεις σε πάνω από 1.000 τοποθεσίες παγκοσμίως.

Όταν άνοιξε και φυσικό κατάστημα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, τα εγκαίνιά του δημιούργησαν μία πρωτοφανή κοσμοσυρροή στο εμπορικό κέντρο American Dream στο New Jersey των ΗΠΑ.

Χιλιάδες κόσμου δημιούργησαν μία ατελείωτη ουρά για να δοκιμάσουν ένα burger και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους YouTuber από κοντά. Ο MrBeast μοιράστηκε ένα video στα social media του, δείχνοντας το χαμό που επικρατούσε, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί υπολογίζεται σε πάνω από 10.000. Μόνο οι μισοί έφαγαν αφού μοιράστηκαν περίπου 5.500 μπέργκερς.

 

Ο 23χρονος Mr Beast έβγαλε 54 εκατ. δολάρια το 2021, τα περισσότερα από όσα έχει βγάλει οποιοσδήποτε YouTuber στην ιστορία, καθώς τα βίντεό του συγκέντρωσαν 10 δισεκατομμύρια προβολές, διπλάσιες προβολές σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Το διαδίκτυο λατρεύει να παρακολουθεί stunts και ο MrBeast διαπρέπει σε αυτό το κομμάτι. ΤΥο 2020 πέρασε 50 ώρες «θαμμένος ζωντανός», πρόσφερε 10.000 δολάρια σε όποιον ήταν πρόθυμος να μπει σε μια μπανιέρα γεμάτη φίδια και φιλοξένησε τη δική του εκδοχή του Squid Game, κατασκευάζοντας αντίγραφα των σκηνικών της διάσημης σειράς του Netflix.

Ο MrBeast ηγείται για πρώτη φορά της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers και πιθανότατα κερδίζει μια θέση ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους entertainers στον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, τα κέρδη του, ύψους 54 εκατ. δολαρίων, θα τον έβαζαν στους Top 40 της λίστας Celebrity 100, μιας κατάταξης των πιο ακριβοπληρωμένων αστέρων σε όλο το φάσμα της ψυχαγωγίας, πάνω από αστέρες όπως η Billie Eilish, η Kim Kardashian και η Angelina Jolie.

Χάρη στην αύξηση των προβολών, τα κέρδη του για το 2021 είναι σχεδόν διπλάσια από τα αντίστοιχα κέρδη για την προηγούμενη 1η θέση, που ήταν στα 29,5 εκατ. δολάρια που είχε κερδίσει ο Ryan Kaji, ο οποίος υποχώρησε πλέον στην 7η θέση. Ένα άλλο πρότζεκτ που ήταν άξιο προσοχής το 2021, ήταν το MrBeast Burger, μια εφαρμογή και ένα μενού που επιτρέπει στους ακολούθους να παραγγέλνουν γεύματα με το brand του MrBeast από 1.600 εστιατόρια σε όλη τη χώρα, τα οποία συνεργάζονται μαζί του για την παράδοση των παραγγελιών. Ο MrBeast αναλαμβάνει το μάρκετινγκ, προωθώντας τα burgers στους σχεδόν 90 εκατ. συνδρομητές του στο YouTube. Στη συνέχεια, ο ίδιος και τα εστιατόρια μοιράζονται τα κέρδη από τις παραγγελίες. Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση έχει πουλήσει 5 εκατ. burgers.

Με πληροφορίες από Restaurant Business, Forbes

Εξαιρετική επιτυχία του Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: