Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είχε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών: Ανάγκη δημιουργίας Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου (video)

Είναι καθήκον μας να συμβάλουμε στην επίτευξη των στόχων που θέτει ο Σύνδεσμος Καρκινοπαθών (ΠΑΣΥΚΑΦ), δήλωσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.




Συνάντηση με την Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), πραγματοποίησε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη στα γραφεία του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε ένας ιδιαίτερα παραγωγικός διάλογος, σε σχέση με το πολυσήμαντο έργο που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ, αλλά και για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να ληφθούν για την έγκαιρη πρόληψη, την καλύτερη διάγνωση και την καταπολέμηση της ασθένειας του καρκίνου.

Έγινε επίσης αναφορά για την ανάγκη δημιουργίας Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, το οποίο θα έχει μία ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της ασθένειας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε, πως επεξηγήθηκαν εμπεριστατωμένα όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Σύνδεσμο, το έργο του αλλά και η φιλοδοξία του να συμβάλει τα μέγιστα για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλα τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο.

Τόνισε ότι, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, είναι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η υγεία στον τόπο μας.

Υπογράμμισε πως, είναι χρέος και καθήκον όλων μας, να συμβάλουμε όσο μπορούμε στην επίτευξη των στόχων που θέτει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, για την υγεία στον τόπο και τους ανθρώπους του.

Κλείνοντας ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, συνεχάρη θερμά τον ΠΑΣΥΚΑΦ, για τη συμβολή του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, δήλωσε την ευχαρίστηση της για τη συνάντηση.

«Ενημερώσαμε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, για την πορεία και τα προγράμματα που εφαρμόζει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, αλλά και τις δυσκολίες που συναντάμε», ανέφερε.

Καταλήγοντας ευχήθηκε κάθε επιτυχία προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τους συνεργάτες του, για το έργο που έχουν ξεκινήσει.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε διεθνές συνέδριο στις Βρυξέλλες: Τα κοιτάσματα της Μεσογείου θα βοηθήσουν την Ευρώπη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: