Ο Ρονάλντο κατηγορείται επισήμως για το επεισόδιο σε βάρος μικρού οπαδού: Του είχε πετάξει το κινητό από το χέρι [video]

PHOTO: Ο Ρονάλντο τη στιγμή που σκύβει για να χτυπήσει το κινητό που κρατούσε έφηβος οπαδός Screenshot via video dailymail.co.uk




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο  κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά από την Ομοσπονδία της Αγγλίας , γιατί πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο από το χέρι ενός έφηβου οπαδού του μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον τον Απρίλιο.

Ο Ρονάλντο έχει κατηγορηθεί για παραβίαση του Κανονισμού Ε3 της Ομοσπονδίας σχετικά με ανάρμοστη ή βίαιη συμπεριφορά μετά το περιστατικό.

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ ανέφερε τότε: «Σημειώνουμε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα υποστηρίξουμε τον παίκτη κατά της κατηγορίας».

Μετά την κατηγορία ακολούθησε έρευνα από την αστυνομία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προειδοποιηθεί ο Ρονάλντο τον περασμένο μήνα, μετά την ανάκρισή του για καταγγελίες για επίθεση και εγκληματικές ζημιές.

Ο 14χρονος Τζέικ Χάρντινγκ προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει τον Ρονάλντο με τοτηλέφωνό του καθώς έβγαινε κουτσαίνοντας από το γήπεδο στο Γκούντισον Παρκ μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ με 1-0.

Ο Πορτογάλος σταρ χτύπησε θυμωμένος το τηλέφωνο από τα χέρια του αγοριού, αφήνοντάς του ένα μελανιασμένο χέρι σύμφωνα με τη μητέρα του Σάρα Κέλι.

Ο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη στα social media και κάλεσε το αγόρι να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Old Trafford ως καλεσμένος του. Έγραψε: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε».

«Παρόλα αυτά, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι».

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να καλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού πνεύματος».

Ωστόσο, το αγόρι απέρριψε την πρόσκληση του Ρονάλντο και η μητέρα του επέκρινε επίσης την απάντηση της Γιουνάιτεντ στο περιστατικό.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Αλωσε και τη κορυφή της λίστας του ESPN ο Γιάννης: Κορυφαίος του ΝΒΑ για το 2022-23

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: