Μεσάνυχτα ο Κατρούγκαλος στο Χίλτον: Σε κάθε διαπραγμάτευση πάμε για να τελειώσουμε




“Σε κάθε διαπραγμάτευση πάμε, για να τελειώσουμε”, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνάντηση με τους θεσμούς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος).

Επίσης, ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε: “Έχουμε τις κεντρικές μας προτεραιότητες και πάνω σε αυτές προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να έχουμε συμφωνία”.

Οι αποψινές διαπραγματεύσεις άρχισαν λίγο μετά από τις 21.00 το βράδυ και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η μεταφορά της ώρας έναρξή τους, έγινε μετά από αίτημα των εκπροσώπων των Θεσμών.

Το αρχικό ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις πέντε το απόγευμα. Πήρε την πρώτη αναβολή για τις 8 το βράδυ και μόλις πριν από λίγο έγινε γννωστό ότι η συνάντηση των υπουργών της κυβέρνησης με το κουαρτέτο θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα, στις 9, και αναμένεται να κρατήσει ως τα ξημερώματα.

Παράλληλα, στο Μέγαρο Μαξίμου, γίνονταν από το πρωί αλλεπάλληλες συσκέψεις, ενώ στις 2 το μεσημέρι, όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διαπραγμάτευση, κ.κ. Τσακαλώτος, Σταθάκης, Κατρούγκαλος και Χουλιαράκης, πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για συζητήσεις με τον πρωθυπουργό.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ:
http://mignatiou.com/2016/04/den-chani-tin-esiodoxia-tou-o-tsakalotos-ichame-proodo-se-schedon-ola-ta-zitimata/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: