“Πράκτωρ 007” ο …Ταγίπ Ερντογάν! Ενώ ο τουρκικός λαός πεινά και υποφέρει ο αθεόφοβος αγόρασε γυαλιά ηλίου αξίας 3.150 ευρώ

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με τον εθνικιστή ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Φοράει τα επίμαχα γυαλιά Photo via Recep Tayyip Erdoğan, @RTErdogan




Τα γυαλιά ηλίου που φορούσε ο πρόεδρος της Τπυρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την ομιλία του για την επέτειο του σικέ πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου έγιναν πρώτο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγινε γνωστό, γράφει το Έθνος, η μάρκα των γυαλιών ηλίου του είναι Cartier κι η τιμή τους αγγίζει τα 55 χιλιάδες TL (3.150 ευρώ).

Ο Ερντογάν εμφανίστηκε στην εκδήλωση -στην οποία απηύθυνε ομιλία- και τα γυαλιά του τράβηξαν αμέσως τα βλέμματα. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα milligazete.com.tr η μάρκα των γυαλιών ηλίου είναι Cartier κι η τιμή τους ανέρχεται στις 55 χιλιάδες TL, ποσό το οποίο ξεπερνά τα 3.100 ευρώ.

Μέχρι τώρα μονοπωλούσαν τα σόσιαλ μίντια οι τσάντες, που χρησιμοποιεί η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, Εμινέ, αλλά τώρα τα γυαλιά του Ερντογάν είναι πλέον από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα social media.

Στέλεχος του Καλού Κόμματος (IYI), ο Ιμπραχίμ Οζκάν ζήτησε να δει την τιμή των γυαλιών ηλίου του Τούρκου προέδρου.

«Είδα αυτά τα γυαλιά στα μάτια ενός αρχηγού κόμματος σήμερα. Μου άρεσε, κοίταξα την τιμή τους 54.519 TL. Αλλά τα γυαλιά είναι ωραία», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Πρόκειται για μια… αλλαγή, αφού τα social media της γειτονικής χώρας έως τώρα μονοπωλούσαν οι τσάντες, που χρησιμοποιεί η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, Εμινέ.

Στην παρακάτω φωτογραφία που ανήρτησε ο Ερντογάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, φαίνεται ο ίδιος να ποζάρει φορώντας τα, δίπλα στον ακροδεξιό κυβερνητικό του εταίρο, Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Η τιμή της παντόφλας 10 χιλιάδες λίρες.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι οι παντόφλες μάρκας Prada που φορούσε ο Ερντογάν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία αξίζουν 10 χιλιάδες 750 TL (610 ευρώ).

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: