Το αεροδρόμιο του Ντένβερ σε πλήρη λειτουργία μετά από ελέγχους σε ύποπτα δέματα




Η αστυνομία στο Κολοράντο άνοιξε ξανά το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντέβερ χθες μετά από την εξέταση αρκετών ύποπτων δεμάτων που είχαν οδηγήσει στην εκκένωση χώρων στο βασικό τμήμα του αεροδρομίου, είπε το αεροδρόμιο σε ανάρτησή του στον κοινωνικό ιστότοπο Twitter.

Ενώ το αεροδρόμιο επανήλθε σε λειτουργία για το επιβατικό κοινό, οι περιορισμοί παραμένουν για οχήματα καθώς η αστυνομία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση γύρω από το κτίριο, πρόσθεσε το αεροδρόμιο.

Το κλείσιμο του αεροδρομίου έγινε αφότου όλα τα μεγάλα μεταφορικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τεθεί σε συναγερμό μετά από τις φονικές βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Ένα τμήμα του κεντρικού αεροσταθμού του διεθνούς αεροδρομίου του Ντένβερ εκκενώθηκε αργά χθες το απόγευμα τοπική ώρα, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας διερευνούσαν μια πιθανή απειλή στην ασφάλεια του αεροδρομίου, ανέφεραν αξιωματούχοι του αεροδρομίου και μια ανάρτηση στο Twitter της διοίκησης του αεροδρομίου.

Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε στη δυτική πλευρά του κεντρικού αεροσταθμού (τερματικοί σταθμοί 5 και 6), ενώ οι πτήσεις συνεχίζονται, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ – Ρόιτερς – Γαλλικό Πρακτορείο, Κολοράντο, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: