Στην Κύπρο η σορός της εκλιπούσας Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. Φωτογραφία , Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών




Στις 18.10 έφτασε από την Αθήνα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το αεροσκάφος που μετέφερε τη σορό της εκλιπούσας Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουνίου, ενώ νοσηλευόταν σε Ιατρικό Κέντρο στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επικοινώνησε νωρίτερα με μέλη της οικογένειας της Ζέτας Αιμιλιανίδου στα οποία μετέφερε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της φίλης, Υπουργού και συνεργάτιδας του.

Σε ό,τι αφορά τα περαιτέρω, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δημόσιες δραστηριότητες του μέχρι και την ημέρα της κηδείας.

Στην αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις τιμές που θα αποδώσει το κράτος στην εκλιπούσα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες οι σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και στα Υπουργεία να κυματίζουν από σήμερα μεσίστιες.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ, Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: