Είτε στη Ρεάλ είτε στη Σίτι, ένα είναι σίγουρο: Ο Χάαλαντ γίνει ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάαλαντ, νέο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου EPA/MAURIZIO BRAMBATTI




Τα δημοσιεύματα είναι αντιφατικά αλλά όπως όλα δείχνουν η τελική μάχη για τον Ερλινγκ Χάαλαντ θα δοθεί μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι.

Και οι δύο φέρονται έτοιμες να δώσουν τεράστια ποσά για να εξασφαλίσουν την προτίμηση του ταλαντούχου σκόρερ αφού φυσικά ικανοποιήσουν και την ομάδα του την Ντόρτμουντ.

Η πρόταση της Ρεάλ

Έτοιμη να… τινάξει την μπάνκα στον «αέρα» και να δημιουργήσει ένα… ονειρεμένο, επιθετικό δίδυμο απ’ την επόμενη κιόλας χρονιά εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά τη «διασφαλισμένη» υπογραφή του Κιλιάν Μπαπέ ως ελεύθερου απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ντόρτμουντ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ για να γίνει «κάτοικος» Μαδρίτης!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca» οι συζητήσεις της διοίκησης της «βασίλισσας» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους Βεστφαλούς έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη Ρεάλ να προσφέρει συνολικά 350 εκατ. ευρώ (!) για να ολοκληρώσει ένα απίστευτο deal.

Από το συγκεκριμένο ποσό, τα 130 εκατ. ευρώ αφορούν στην καταβολή της ρήτρας των 75 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνούς Νορβηγού μέσου με τη Ντόρτμουντ και τα υπόλοιπα 55 εκατ. ευρώ θα πληρωθούν σε προμήθειες (μπόνους υπογραφής) προς τον ατζέντη του παίκτη Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του Χάαλαντ.

Από εκεί και πέρα, οι «μερένχες» θα «δεσμεύσουν» 220 εκατ. ευρώ για 6ετές συμβόλαιο προς τον 21χρονο επιθετικό, με τις ετήσιες αποδοχές του να είναι κλιμακωτά αυξανόμενες.

Μοναδικός «αντίπαλος» αυτή τη στιγμή για τη Ρεάλ δείχνει να είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αν κι απ’ το περιβάλλον του παίκτη «διαρρέεται» πως ο ίδιος θα προτιμούσε για προσωπικούς λόγους να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Ο δε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ σκοπεύει να βγάλει στο «σφυρί» τους Αζάρ και Γιόβιτς για να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό απ’ τα χρήματα που θα επενδυθούν πάνω στις μεταγραφές των Χάαλαντ και Μπαπέ, ενώ η ολοκλήρωση των συμβολαίων των Μπέιλ, Μαρσέλο και Ίσκο το προσεχές καλοκαίρι, θα «ελευθερώσει» ένα τεράστιο ποσό απ’ το μισθολόγιο της «βασίλισσας» με τα συγκεκριμένα χρήματα να «πέφτουν» πάνω στους δύο μεγάλους άσους της «νέας γενιάς».

Η αντιπρόταση της Σίτι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι Άραβες ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι -προφανώς με την παρότρυνση του Πεπ Γκουαρδιόλα που ψάχνει απεγνωσμένα καλό σέντερ φορ- είναι έτοιμοι να του προσφέρουν αμοιβή που θα ξεπερνά τις 500.000 λίρες την εβδομάδα.

Περισσότερα από όσα ζητά ο Μο Σαλάχ από την Λίβερπουλ και πολλά περισσότερα από τις 385.000 λίρες που εισπράττουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Κέβιν Ντε Μπρόινε από Γιουνάιτεντ και Σίτι αντίστοιχα.

HJ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Daily Mail
Μαδρίτη, Ισπανία / Λονδίνο, Βρετανία

Πρόβλημα με Σαλάχ στη Λίβερπουλ: Επιμένει στις 500.000 την εβδομάδα, του δίνουν 400 για ανανέωση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: