Καταζητείται ζωντανός ή νεκρός: Ρώσος μεγιστάνας επικήρυξε τον Πούτιν με 1.000.000 δολάρια

Ο επιχειρηματίας Alex Konanykhin επικήρυξε τον πρόεδρο Πούτιν με 1.000.000 δολάρια. Στις αναρτήσεις του τον κατηγορεί ως εγκληματία πολέμου




Ένας Ρώσος μεγιστάνας ο Alex Konanykhin ο οποίος είναι ιδρυτής , συνιδιοκτήτης και Πρόεδρος της Russian Exchange Bank επικήρυξε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως εγκληματία Πολέμου.

Με ανάρτησή του στο LinkedIn ο επιχειρηματίας προσφέρει 1.000.000 δολάρια σε όποιον αξιωματικό συλλάβει τον Ρώσο Πρόεδρο.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος επιχειρηματίας έγραψε: «Υπόσχομαι να πληρώσω 1.000.000 δολάρια στον ή στους αξιωματικούς που, τηρώντας το συνταγματικό τους καθήκον, συλλάβουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τη ρωσική και διεθνή νομοθεσία» και συμπλήρωσε:

«Ο Πούτιν δεν είναι ο Ρώσος πρόεδρος, καθώς ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα μιας ειδικής επιχείρησης ανατίναξης πολυκατοικιών στη Ρωσία, στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα εξαλείφοντας τις ελεύθερες εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του».

«Ως Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να βοηθήσω τη χώρα μου. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου προς την Ουκρανία, στις ηρωικές προσπάθειες της να αντισταθεί στις επιθέσεις του Πούτιν», έγραψε επίσης ο Alex Konanykhin.

Λίγες ώρες αργότερα, η ανάρτησή του Konanykhin κατέβηκε από το Linkedln.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση υπήρχε μία εικόνα με μια φωτογραφία του Πούτιν, λέγοντας: «Ζητείται: Νεκρός ή ζωντανός. Βλαντιμίρ Πούτιν για μαζικές δολοφονίες».

Με πληροφορίες από LinkedIn

Ο γερουσιαστής Γκράχαμ αναζητά έναν Ρώσο… Βρούτο για να βγάλει από τη μέση τον Πούτιν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: