“Εξαχρειωμένη αντιπολίτευση” και ανευθυνότητα καταλογίζει στον Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μιλάει κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου, στη ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, στην Αθήνα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Νέα Ιωνία έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με εξαιρετικά επικριτικές εκφράσεις και κάνοντας λόγο για “εξαχρειωμένη αντιπολίτευση”.

Ο κ.Τσίπρας μεταξύ άλλων κατά την περιοδεία του στην Νέα Ιωνία είχε αναφέρει ότι “είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του να μην στηρίξει το εισόδημα του μισθωτού, του εργαζόμενου, του μικρομεσαίου επαγγελματία. Να μην στηρίξει την κοινωνία που χειμάζεται […] αυτός που χθες, ψήφισε 7 δισ. σε εξοπλισμούς, μας λέει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για να στηρίξει τους μισθωτούς και τους ανθρώπους του μόχθου.”

Στην απάντησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφέρει:

Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη. Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας «δεν είναι αυτοσκοπός». Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012. Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους. Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων.

 

Επιβεβαιώνει ο Σταϊκούρας τα σχέδια για χορήγηση εφάπαξ επιδόματος στους ασθενέστερους πριν από το Πάσχα [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: