Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Να μιλήσουν όλες οι γυναίκες * Κατέθεσε στην Ασφάλεια η Γεωργία Μπίκα [video]

Η Γεωργία Μπίκα (Δ) εξέρχεται από το Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, όπου βρέθηκε για να καταθέσει για την φραστική επίθεση που δέχτηκε, όπως κατήγγειλε, από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης θα βρεθεί εκ νέου, σήμερα, η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Έκκληση σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια «να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν», απηύθυνε η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Η 24χρονη προέβη στην παραπάνω δήλωση εξερχόμενη από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κλήθηκε το πρωί να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, με εισαγγελική εντολή, σχετικά με τη φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, συνήγορο  του 27χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης έρευνας είναι το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει κι ο δικηγόρος ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης (ανωμοτί).

Το μεσημέρι, η 24χρονη θα βρεθεί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση -παρουσία ψυχολόγου- από την 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, στα χέρια της οποίας βρίσκεται η δικογραφία για τον βιασμό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

«Θέλω να βρω το δίκιο μου»: Καταθέτει εκ νέου η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: