Στα 50 ευρώ πέφτει το μοριακό τεστ: Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τη νέα τιμή

Δεκάδες άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για να κάνουν ράπιντ-τεστ τα οποία διενεργεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Κάτω από τα 60 ευρώ θα κοστολογηθεί το μοριακό τεστ (PCR), σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «νέα υπουργική απόφαση με χαμηλότερη τιμή για το μοριακό τεστ», το οποίο «θα είναι κάτω από 60 ευρώ».

Άφησε δε να εννοηθεί ότι η τιμή θα είναι γύρω στα 50 ευρώ. «Θα πρόκειται για διατίμηση, όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να το τηρήσουν», είπε, σημειώνοντας ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν το μεσημέρι.

«Θα είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, είμαστε ήδη φθηνοί στην τιμή των PCR», πρόσθεσε, δευκρινίζοντας ότι «η διατίμηση θα είναι συμφέρουσα για τον πολίτη» αλλά δεν θα θέτει σε κίνδυνο την διαδικασία και την επάρκεια των τεστ.

Ανάλογες πληροφορίες για τη νέα τιμή του μοριακού τεστ μετέδωσε και η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σύμφωνα με τις οποίες, η τιμή του τεστ θα πέσει στα 50 ευρώ.

Στις 2 η κρίσιμη συνεδρίαση των ειδικών για τα σχολεία: Θα ακολουθήσουν δηλώσεις Πλεύρη, Κεραμέως

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: