Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Τρεις συλλήψεις και έντεκα προσαγωγές στη μαθητική- φοιτητική διαδήλωση [video]

File photo Διμοιρίες αστυνομικών βρίσκονται στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια μαθητικής και φοιτητικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ




Μπορεί η μαθητική- φοιτητική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου να ολοκληρώθηκε χωρίς επεισόδια, ωστόσο η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή μολότοφ και σε έντεκα προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους συνολικά τέσσερις μολότοφ και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, μετά την πορεία στο Σύνταγμα, οι διαδηλωτές χωρίστηκαν σε αυτούς που κατέβηκαν την Πανεπιστημίου και κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια και σε όσους πήγαν στην Ομόνοια, όπου και διαλύθηκαν.

Διαδηλωτές συμμετέχουν στη μαθητική και φοιτητική πορεία προς τη Βουλή, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Αθήνα, Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο μαθητών – φοιτητών για 13η επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: