Με αντιεμβολιαστές δεν μιλάω, είπε στον Πολάκη ο Μητσοτάκης: Ελάτε να ξαναμιλήσουμε κ.Τσίπρα, όταν τον αποπέμψετε…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για την υγεία, Αθήνα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Μιλώντας στην Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και στο πλαίσιο της δευτερολογίας του, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα και συγκεκριμένα στην αναφορά του για διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Αποδεχόμενος το γεγονός ότι πράγματι υπάρχουν ασθενείς διασωληνωμένοι με ειδική φροντίδα εκτός ΜΕΘ, ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας τους συγκεκριμένα στοιχεία για την θνησιμότητα αυτής της ειδικής κατηγορίας διασωληνωμένων.

Τότε, κάτι είπε δυνατά ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με αποτέλεσμα, να διακόψει την ομιλία του ο πρωθυπουργός και να πει:

«Τι είπατε; Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ. Και ανεβάστε τη μάσκα σας παρακαλώ πολύ. Κύριε Τσίπρα σας τιμά αυτή η εικόνα; Ενός βουλευτή, τέως υπουργού υγείας, με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλει τους πάντες και τα πάντα και να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ των αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει και αυτός είναι. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και έρχεστε και μιλάτε για την ανάγκη συνεννόησης… Καμία συνεννόηση δεν υπάρχει με τον κ. Πολάκη. Και δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους οι οποίοι κλείνουν το μάτι στους αντιεμβολιαστές. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη απο την ΚΟ σας ομάδα και ελάτε μετά να ξαναμιλήσουμε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τσίπρας: Σε απόλυτη σύγχυση και πανικό η κυβέρνηση, έχει χάσει τον έλεγχο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: