Θεσσαλονίκη: Έδειραν διανομέα μέχρι λιποθυμίας, επειδή τους έκανε παρατήρηση για παραβίαση του κόκκινου [video]

Photo Εικόνα από τον ξυλοδαρμό διανομέα στη Θεσσαλονίκη. Πηγή: glomex ALPHA




Μετά τον τραγικό θάνατο διανομέα σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες μέρες, ένα ακόμη περιστατικό αδικαιολόγητης βίας σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκε ένας διανομέας, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άνδρες επειδή τους έκανε παρατήρηση για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ALPHA, ο διανομέας δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου, σταματημένος σε φανάρι και περιμένοντας να ανάψει πράσινο. Εκείνη τη στιγμή, ένα προπορευόμενο μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες ξεκίνησε για να περάσει με κόκκινο και ο διανομέας τους έκανε παρατήρηση, γιατί παρ’ ολίγον να χτυπήσουν ένα κοριτσάκι.

Τότε οι δύο άντρες κατέβηκαν από το μηχανάκι και ζήτησαν τον λόγο. Ο διανομέας δεν υποχώρησε και στη συνέχεια του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με μανία. Μάλιστα το θύμα λιποθύμησε εξαιτίας χτυπημάτων στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, του ξυλοδαρμού προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, με τους αναβάτες των μηχανών να ανταλλάσσουν ύβρεις.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 26χρονος και ο φίλος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Πληροφορίες από ALPHA

Λέσβος: Πέθανε 79χρονος που κόλλησε από αρνητή ιερέα ο οποίος κοινωνούσε πιστούς ενώ νοσούσε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: