Πρώτη ημέρα Ράλλυ Κύπρου: Ο Σίμος Γαλαταριώτης προηγείται, ακολουθούν Τσουλόφτας και Al Attiyah

File photo Εικόνα από το Ράλυ Κύπρου. Screenshot via ΚΥΠΕ




Το μέσο της πρώτης αγωνιστικής ημέρας στο Ράλλυ Κύπρος βρήκε τον Σίμο Γαλαταριώτη και τον Αντώνη Ιωάννου να προηγούνται, κερδίζοντας και τις τρεις πρωινές ειδικές διαδρομές.

Στη δεύτερη θέση 27.9 δευτερόλεπτα πίσω είναι οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας / Στέλιος Ηλία και στην τρίτη οι Nasser Al Attiyah / Matthieu Baumel, 46.9 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρωτοπόρους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διαφορά που έκτισε το κυπριακό πλήρωμα είναι σημαντική, δεδομένου ότι το συνολικό μήκος των διαδρομών ήταν 47.47χλμ. Και οι τρεις πρωτοπόροι οδηγούν Volkswagen Polo GTi. Η σειρά κατάταξης των τριών πρώτων ήταν η ίδια και στις τρεις διαδρομές.

Στην τέταρτη θέση της καταταξης βρίσκονται οι Δημοσθένους / Παύλου (Skoda Fabia) και ακολουθούν οι Al Rawahi / Hmoud (Ford Fiesta) και Γιάγκου / Εγγλέζου (Hyundai i20). Στην κατηγορία MERC 2 πρώτοι είναι οι Σάββα / Παπανδρέου (Mitsubishi Lancer EVO IX) . Στην κατηγορία αυτοκινήτων με κίνηση στους δύο τροχούς μπροστά είναι οι Τελεβάντος / Σταύρου (Peugeot 208).

Τα αυτοκίνητα επέστρεψαν για σέρβις στην Αγλαντζιά πριν επαναλάβουν τις πρωινές διαδρομές και συγκεκριμένα Νικητάρι (14:12), Καπουράς (14:50) και Κούρδαλι (15:48) , για να επιστρέψουν για το μεγάλο, 45λεπτο σέρβις της ημέρας στις 17:28.

Η εκκίνηση του 49ου Ράλλυ Κύπρος δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/9) από το κτήριο του Παλαιού Δημαρχείου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο αγώνας καλύπτει συνολικά 665,74 χλμ εκ των οποίων τα 180,92 χλμ είναι οι 12 χωμάτινες ειδικές διαδρομές.

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ξεκίνησε το 49ο διεθνές Ράλι Κύπρος: 12 χωμάτινες ειδικές διαδρομές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: