Το “προκλητικό” tweet: Αρχισαν τα όργανα στον ΔΗΣΥ πριν ακόμα φτάσουμε στο δημοψήφισμα




Λευκωσία: Συζήτηση στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ αναφορικά με το τουίτ του Κρις Τριανταφυλλίδη, ζήτησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος, ο Δημήτρης Δημητρίου Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων του κόμματος, αναφέρει ο Φιλελεύθερος

Ο κ. Τριανταφυλλίδης, ο οποίος εκπροσωπεί τον ΔΗΣΥ και στη διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό, είχε προκάλεσε εσωκομματικούς κραδασμούς με σχόλιό του στο τουίτερ μετά το Νταβός. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στο Νταβός παίζαμε άμυνα και οι Τουρκοκύπριοι επίθεση και το παιχνίδι δεν τέλειωσε ισόπαλο. Χάσαμε κατά κράτος και κινδυνεύει και το Κράτος».

Με την επιστολή του, ο κ. Δημητρίου αναφέρει πως ο κ. Τριανταφυλλίδης «ξεπέρασε κάθε όριο με αποτέλεσμα να τίθεται σοβαρότατο θέμα τάξης». Ολόκληρη η επιστολή του κ. Δημητρίου στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ με κοινοποίηση προς τα Μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά το σχόλιο του κ. Κρις Τριανταφυλλίδη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το αποτέλεσμα της συνάντησης στο Νταβός, αλλά και της ανάλυσής του σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, πιστεύω πως το εκτελεστικό γραφείο του κόμματος θα πρέπει να συζητήσει την εν λόγω εξέλιξη.

Πιστεύουμε μεν, ως θέση αρχής, στην πολυφωνία και στην πολυσυλλεκτικότητα απόψεων. Ωστόσο, η ένταση και η φύση της διαφωνίας του κ. Τριανταφυλλίδη σε θέμα αρχής αλλά και η έκφρασή της με τον συγκεκριμένο τρόπο, δεδομένου ότι είναι ο πρόεδρος του νομικού συμβουλίου του κόμματος, ο εκπρόσωπος του κόμματος στην διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό και ο υπεύθυνος της ομάδας Κυπριακού του κόμματος, θεωρώ πως ξεπέρασε κάθε όριο με αποτέλεσμα να τίθεται σοβαρότατο θέμα τάξης.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μ. Δημητρίου
Πρόεδρος Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: