Σάλος από ανάρτηση Καλλιάνου για υπόθεση Σεμέδο: Αδέσποτες κοπέλες ψάχνουν θύματα για 200-300 ευρώ – Διαγραφή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

File photo Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Καλλιάνος στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον Προυπολογισμό του Κράτους για το 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, σχετικά με την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται μαζί με έναν Νιγηριανό μάνατζερ για ομαδικό βιασμό, μετά από καταγγελία από ανήλικη κοπέλα.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ζήτησε με δήλωσή του τη διαγραφή του Γιάννη Καλλιάνου, χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση του βουλευτή εμετική, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει: «Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του, ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή. Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού».

Η ανάρτηση Καλλιάνου

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Καλλιάνος δημοσίευσε ανάρτηση σχετική με το θέμα, στην οποία κατηγορεί 17χρονες κοπέλες ότι σπεύδουν να καταγγείλουν βιασμό για να επωφεληθούν οικονομικά και γονείς που αντί να τις γαλουχήσουν, τις αφήνουν αδέσποτες να ψάχνουν για θύματα για 200 ή 300 ευρώ.

Αυτή είναι η ανάρτηση Καλλιάνου:

Πηγή: efsyn.gr

Στη συνέχεια, και μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσίευσή του, ο βουλευτής της ΝΔ κατέβασε την ανάρτηση και ανέβασε μία άλλη ανασκευάζοντας τα λεγόμενά του:

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Η Φώφη για Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα μαλλιοτραβιούνται αφού επανέφεραν τη μόδα της αποστασίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: