weather symbol
18
ΚΥΡ 19/10/25 | 14:50
File photo Αστυνομικοί στο Παρίσι, Γαλλία. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Θύμα ληστείας το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, έκλεισε τις πόρτες του: Δεν έχει διευκρινισθεί αν έχουν κλαπεί έργα τέχνης

«Ληστεία» σημειώθηκε σήμερα το πρωί κατά το άνοιγμα του μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι, ανακοίνωσε η Γαλλίδα υπουργός Πολιτισμού στο X, με το μουσείο να ανακοινώνει ότι έκλεισε για «εξαιρετικούς λόγους».

«Μια ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο άνοιγμα του μουσείου του Λούβρου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Βρίσκομαι στο σημείο μαζί με το προσωπικό του μουσείου και την αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη», έγραψε η Ρασίντα Ντατί.

Ένας ή περισσότεροι δράστες εισήλθαν στο μουσείο, δήλωσε το περιβάλλον της υπουργού στο AFP, χωρίς να διευκρινίζει αν έχουν κλαπεί έργα τέχνης.

Μέχρι στιγμής δεν ήταν δυνατή η άμεση επικοινωνία με το μουσείο, σημείωσε το AFP.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γαλλία Παρίσι 

ΔιαβάστεΕπίσης