weather symbol
27
ΣΑΒ 5/7/25 | 02:52
Δάκρυα στο φινάλε της εκπομπής για τον Γιώργο Παπαδάκη. Photo via glomex , ANT1 TV

Τα δάκρυα του Γιώργου Παπαδάκη: «Καλημέρα Ελλάδα, για τελευταία φορά! Δεν θα χαθούμε…», κατέρρευσε στο τέλος ο παρουσιαστής [video]

Την τελευταία «καλημέρα» στο Καλημέρα Ελλάδα, μετά από 34 χρόνια, είπε την Παρασκευή 4/7 ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος στο φινάλε δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Ήρθε η πιο δύσκολη στιγμή, γιατί αυτή την οικογένεια θα την αποχωριστώ από την καθημερινότητά μου και θα αποχωριστώ και την καθημερινότητα μαζί σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους συνεργάτες, στους φίλους, στα αδέρφια μου που με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με την υπερβολή μου, τις εμμονές μου, αλλά και την αγάπη μου και την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου απέναντί τους.

 

Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1! Θοδωρή, ευχαριστώ, άξιε συνεχιστή του Μίνωα Κυριακού που με έσπρωξε να κάνω αυτό που ονειρευόμουν.

Καλημέρα Ελλάδα, για τελευταία φορά! Δε θα χαθούμε, έχετε την αγάπη μου, την εκτίμησή μου, τον σεβασμό μου… Καλημέρα Ελλάδα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης που κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγή: znews

ΔιαβάστεΕπίσης