weather symbol
28
ΠΕΜ 10/7/25 | 04:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό κα María Angela Holguín Cuéllar. Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO

Πώς απαντά η Λευκωσία στη Μαρία Άνγκελα Ολγκίν που ξαφνικά …ξύπνησε: “Διέγνωσε” ότι η Διζωνική δεν αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς… Σοβαρά; Και τι κάνει γι’ αυτό;

Ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο για το καυτό ζήτημα του Κυπριακού, σχολίασε και τη συνέντευξη της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, υποστηρίζοντας πως δεν έχουμε ακούσει κάτι καινούριο.

Για το Κυπριακό και την τελευταία συνέντευξη της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, ο κ. Αντωνίου δήλωσε πως δεν περιλαμβάνει τίποτα το καινούργιο.

«Το ότι χρειάζονται δύο για να χορέψουν τανγκό έχει ειπωθεί εδώ και χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Ολγκίν δήλωσε ότι «η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ) δεν αποτελεί πλέον κοινό σημείο αναφοράς για τις δύο πλευρές» και επισήμανε πως «αυτή η πραγματικότητα πρέπει να ληφθεί υπόψη, αφού ως γνωστό χρειάζονται δύο για να χορέψουν τανγκό».

  • Το πρόβλημα είναι τι κάνει γι’ αυτό ο ΟΗΕ και η εν λόγω κυρία…

Ερωτηθείς αν επισημάνθηκε κάτι στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας από την απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για τις διώξεις σφετεριστών, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μίλησε για λανθασμένη διατύπωση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφορικά με το τι αναγραφόταν στην έκθεση και πρόσθεσε πως η κα Ολγκίν δεν είπε τίποτα για αυτό το θέμα.

ΔιαβάστεΕπίσης