weather symbol
25
ΤΕΤ 21/5/25 | 10:32
FILE PHOTO; O Βασίλης Κικίλιας ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Επικοινωνία Κικίλια με υψηλόβαθμο στέλεχος του Λευκού Οίκου για τη ναυτιλιακή βιομηχανία: Στόχος η στενότερη συνεργασία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική τηλεφωνική συνδιάλεξη είχε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας με τον Διευθυντή Πολιτικής για τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, κ. Robert Obayda.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν προτάσεις αμοιβαίου οφέλους, με επίκεντρο την ενίσχυση της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στον τομέα της ναυτιλίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτουν και οι δύο χώρες στον στρατηγικής σημασίας αυτόν τομέα.

Η κοινή πεποίθηση πως η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν να προσφέρουν σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία ενισχύει περαιτέρω τις προοπτικές μιας στενότερης συνεργασίας με θετικό αντίκτυπο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

ΔιαβάστεΕπίσης