weather symbol
24
ΠΑΡ 9/5/25 | 23:12
epa08105897 Jennifer Aniston arrives for the 77th annual Golden Globe Awards ceremony at the Beverly Hilton Hotel, in Beverly Hills, California, USA, 05 January 2020. EPA, NINA PROMMER

Άνδρας στο Λος Αντζελες: Εμβόλισε (επίτηδες;) με το αυτοκίνητό του την πύλη της οικίας της Τζένιφερ Ανιστον… Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός ήταν εκεί!!!

Eνας άνδρας συνελήφθη μετά από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου του στην μπροστινή πύλη του σπιτιού της Τζένιφερ Ανιστον στο Λος Αντζελες, δήλωσαν οι αρχές την Τρίτη.

Η αστυνομία ανέφερε στο KABC-TV ότι η Ελληνοαμερικανίδα αστέρας της σειράς “Friends” βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της σύγκρουσης.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:20 μ.μ. της Δευτέρας στην περιοχή Airole Way, στη διάσημη γειτονιά του Bel Air, σύμφωνα με τον αξιωματικό Jeff Lee του Τμήματος Αστυνομίας του Λος Αντζελες.

Τα ηλεκτρονικά αρχεία ιδιοκτησίας δείχνουν ότι το σπίτι στη συγκεκριμένη περιοχή ανήκει σε έναν οργανισμό που διευθύνεται από τον επιχειρηματικό όμιλο της Τζένιφερ Άνιστον.

Φρουροί ασφαλείας έπιασαν τον οδηγό και τον κράτησαν μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί. Ο Lee περιέγραψε τον ύποπτο ως έναν μεσήλικα άνδρα. Δεν έχει αναγνωριστεί και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μέχρι το πρωί της Τρίτης, είπε ο Lee.

“Χρησιμοποίησε το όχημά του για να ρίξει την πύλη της κατοικίας,” είπε ο Lee.

Μηνύματα εστάλησαν την Τρίτη στους εκπροσώπους και τους δικηγόρους της Άνιστον, σημειώνει το “Associated Press”.

Η Aνιστον, η οποία πρωταγωνιστεί στην εκπομπή του Apple TV “Morning Show,” αγόρασε τη μεσοπολεμική έπαυλη σε οικόπεδο 3,4 στρεμμάτων για περίπου 21 εκατομμύρια δολάρια το 2012, σύμφωνα με το Architectural Digest.

ΔιαβάστεΕπίσης