weather symbol
20
ΣΑΒ 29/3/25 | 15:39
FILE PHOTO: epa11983781 Greece's Giannis Konstantelias celebrates after scoring during the UEFA Nations League play-off, 2nd leg match between Scotland and Greece in Glasgow, Britain, 23 March 2025. EPA/ROBERT PERRY

Οι παίκτες της Εθνικής θα προσφέρουν το πριμ 200.000 ευρώ του Μάριου Ηλιόπουλου σε κοινωφελές ίδρυμα

Σε πολύ ξεχωριστή κίνηση προέβησαν σήμερα Τετάρτη  οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας, γνωστοποιώντας μέσω επίσημης ανακοίνωσή τους πως θα διαθέσουν το πριμ των 200.000 ευρώ που προσέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος για την άνοδο της «γαλανόλευκης» στη League A, σε κοινωφελές ίδρυμα που θα υποδείξουν οι ίδιοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ελλήνων διεθνών:

«Ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για την άμεση επιβράβευση της πορείας μας στο Nations League και την άνοδό μας στη League A.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Ηλιόπουλο για την πρωτοβουλία του να προσφέρει επιπλέον πριμ στην ομάδα μας, το οποίο αποφασίσαμε να διαθέσουμε σε κοινωφελές ίδρυμα που θα υποδείξουμε στον ίδιο τις επόμενες ημέρες και θα προσφέρει απευθείας.

Είναι στοιχειώδης υποχρέωση μας, άλλωστε, να επιστρέφουμε με κάθε τρόπο και ευκαιρία τη στήριξη που λαμβάνουμε, υπηρετώντας με μεγάλη μας χαρά τον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

no related-1649301

ΔιαβάστεΕπίσης