weather symbol
8
ΤΕΤ 5/2/25 | 19:24
File Photo Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης (Κ-Α) παρευρίσκεται στο ετήσιο μνημόσυνο για τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7, τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο, στις 8 Φεβρουαρίου 1981, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στον Πειραιά, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ/LATO KLODIAN

Εθελοντική αιμοδοσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, ανήμερα της επετείου της 8η Φεβρουαρίου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά», την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025 στον χώρο της αίθουσας Tύπου (είσοδος θυρών 33-35) στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2104800985.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος για χρήση από τους αιμοδότες.

«Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα αθλητικά σωματεία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Πρόκειται για μια ιστορική δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, αν μου επιτρέπεται ο όρος «ιστορική», καθώς πραγματοποιείται για πρώτη φορά ανήμερα της επετείου της τραγωδίας της Θύρας 7, παράλληλα με τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού. Καλώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να χαρίσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους, προκειμένου να χαρίσουν ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας! Θα είναι η μεγαλύτερη πράξη τιμής προς εκείνους που χάθηκαν και συνάμα το μεγαλύτερο δώρο προς τον Ολυμπιακό για τα 100ά γενέθλιά του!», αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

no related-1625173

ΔιαβάστεΕπίσης