Τραγωδία στη Ρωσία: Tέσσερις νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου, ένας γιατρός και διασώστες ανάμεσα στα θύματα

FILE PHOTO: Ελικόπτερο Mi-8. EPA, JAGADEESH NV




Ένα ελικόπτερο Mi-2 συνετρίβη το Σάββατο στην κεντρική περιοχή Κίροφ της Ρωσίας, σκοτώνοντας και τους τέσσερις επιβαίνοντες, ανέφεραν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το ελικόπτερο, το οποίο χειριζόταν ένας πιλότος και μετέφερε έναν γιατρό και δύο διασώστες, συνετρίβη σε ένα δάσος κοντά στο χωριό Μπελένκι, περίπου 700 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, σύμφωνα με διαδικτυακή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης.

Οι διασώστες αρχικά βρήκαν τρία σώματα στο σημείο της συντριβής, αλλά αργότερα εντόπισαν και το τέταρτο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Το Mi-2 είναι ένα μικρό, σοβιετικής σχεδίασης ελικόπτερο που χρησιμοποιείται για πολιτικούς και στρατιωτικούς σκοπούς. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια της συντριβής.

Πηγή: The Associated Press μέσω ertnews.gr

Το φιλορωσικό κυβερνών κόμμα ανακήρυξε νικητή η εκλογική επιτροπή της Γεωργίας: Αμφιλεγόμενο το αποτέλεσμα μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και νοθεία από τους προσκείμενους στη Μόσχα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: