«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, επέστρεψε ως δύναμη προόδου και αλλαγής», δήλωσε ο νικητής Νίκος Ανδρουλάκης: Πρέπει να νικήσουμε τη Ν.Δ., θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις (videos)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει στο βήμα, πανηγυρίζοντας τη νίκη του, μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έξω από τα γραφεία του κόμματος, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και για τη μεγάλη ευθύνη να με εμπιστευτείτε ξανά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».

Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες του θριαμβευτή των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη, όπου τον επευφημούσαν οι οπαδοί του Κινήματος.

Στην επινίκια ομιλία του στη Χαριλάου Τρικούπη το βράδυ, όταν είχε επισήμως ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών, π κ. Ανδρουλάης απηύθυνε ενωτικό μήνυμα πρός όλους στο ΠΑΣΟΚ αλλά και μήνυμα προσκλητήριο πρός τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από τη σημερινή κυβερνητική πολιτική.

«Μαζί μπορούμε, μαζί θα κερδίσουμε» σημείωσε, και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, στις νεώτερες γενιές και σημείωσε ότι οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι. Τόνισε:

«Ειδικά αυτήν την εποχή που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που οι σημαίες ευκαιρίες ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια των περισσότερων Ελλήνων στρέφονται στην παράταξή μας. Είμαστε εδώ να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία μας».

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, όσους τον στήριξαν, την οικογένειά του και τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του για τη στάση τους, καθώς έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών, αναφέροντας τα ονόματα όλων.




Ευχαρίστησε τους Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, ‘Αννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλη Κατρίνη, και τη Νάντια Γιαννακοπούλου.«Με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών και πολιτική ωριμότητα”, τόνισε.

Πρόσθεσε:

«Είμαι βέβαιος ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Αύριο ενωμένοι θα πάμε το κίνημά μας ακόμα ψηλότερα».

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά. Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ανταποκριθούμε στις νέες τους προσδοκίες, για να τελειώσει η παντοκρατορία της ΝΔ».

Σημείωσε ακόμα:




«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ και αγώνα, θα τον κάνουμε και θα κερδίσουμε. Η παράταξή μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, σοβαρότητα και προτάσεις, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων, είπε δίνοντας έμφαση στο ΕΣΥ, την Παιδεία, τη στέγαση, την οικονομία. Απηύθυνε προσκλητήριο προς τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κοινωνική πολιτική.

Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε με αξιοπιστία, χωρίς λαϊκισμό και πολιτικό ήθος. Πάνω απ’ όλα όμως, έχουμε χρέος σε μια εποχή που υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης στην πολιτική να προχωρήσουμε με ακλόνητο ήθος. Η πολιτική δεν ξεκινά εκεί που τελειώνει η ηθική, αλλά είναι ταυτόσημες. Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία αλλά για μια πιο δίκαιη κοινωνία».

Ο κ. Ανδρουλάκης, επευφημούμενος από τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, τόνισε:

«Υπόσχομαι στους Έλληνες πολίτες ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες. Η χώρα χρειάζεται μεγάλες και γενναίες αλλαγές. Και γι’ αυτό πρέπει πάνω απ’ όλα να νικήσουμε τη Ν.Δ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν τον νέο μεγάλο αγώνα. Και είμαι σίγουρος ότι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι έγινε σήμερα ένα άλλο βήμα.

Έχουμε χρέος να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή, ανέφερε, καλώντας να ενωθεί ο ελληνικός λαός σε ένα προοδευτικό σχέδιο που θα γίνει κυβερνητικό σχέδιο στις επόμενες εκλογές. «Ένα νέο ταξίδι ξεκινά σήμερα το βράδυ. Σηκώνουμε ξανά περήφανα τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Θα καταφέρουμε νέες νίκες», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, επέστρεψε ως δύναμη προόδου και δύναμη αλλαγής» κατέληξε ο πρόεδρος του Κινήματος.

  • Γερουλάνος: Συγχαρητήρια στον Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του και στον Δούκα για τον αγώνα του – Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές

Τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συνεχάρη ο Παύλος Γερουλάνος και τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

«Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού.

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του. Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο».




  • Μιχάλης Κατρίνης: Ξεκάθαρη η εντολή των πολιτών, ενότητα και συστράτευση

“Από αύριο έχουμε έναν και μόνο στόχο: να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι σε αυτό τον στόχο”, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, συγχαίρωντας τον Νίκο Ανδρουλάκη, για την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος.

Ταυτόχρονα συνεχάρη τόσο τον Χάρη Δούκα, όσο και τον Παύλο Γερουλάνο, την ‘Αννα Διαμαντοπούλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου “για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την άψογη δημοκρατική διαδικασία που ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ”, όπως είπε.

“Η εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών είναι ξεκάθαρη: ενότητα και συστράτευση στην κοινή προσπάθεια.

Να γίνει το ΠΑΣΟΚ η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, να αποτελέσει τη νέα πρόταση διακυβέρνησης, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να νικήσει στις επόμενες εκλογές», κατέληξε ο κ. Κατρίνης.

  • Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει

Τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν την υποψηφιότητή του ευχαρίστησε ο Χάρης Δούκας και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.

«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει.Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Χάρης Δούκας.




  • Άννα Διαμαντοπούλου: Νίκο θερμά συγχαρητήρια! Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα

Aπό το Βερολίνο η Άννα Διαμαντοπούλου επικοινώνησε και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Σε δήλωσή της η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος αναφέρει:

«Αγαπητέ Νίκο τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα.

Πιστεύω βαθειά ότι έχεις την θέληση, την δύναμη και την ικανότητα να κάνεις όλα αυτά που πρέπει, ώστε με στρατηγική και σχέδιο το ΠΑΣΟΚ να γίνει Μεγάλο και Κυβερνών.

Είμαστε μαζί σου!»

  • Το κατάλαβε επιτέλους η Νάντια Γαννακοπούλου: Σύντροφε Νίκο, ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη για την επανεκλογή του και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Σύντροφε Νίκο, Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Νάντια», αναφέρει στο μήνυμά της.

Στον προεδρικό θώκο του ΠΑΣΟΚ ξανά ο Ανδρουλάκης με 20 μονάδες διαφορά από τον Δούκα: H δεύτερη «ευκαιρία» τα πρόσωπα κλειδιά και το μεγάλο στοίχημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: