Τέλος από την ΑΕΚ ο Κονέ: Υπέβαλε την παραίτησή του από τη Διοίκηση * «Αποχωρώ κι αισθάνομαι διπλά ευλογημένος – Ευχαριστώ τον Μελισσανίδη και τον Ηλιόπουλο»

Η φωτογραφία με την οποία συνοδεύει την ανάρτησή του στο Intagram ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Κονέ. Photo via Instagram@PanKo33/




Την παραίτησή του από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚυπέβαλε ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης αποχωρεί από τη διοίκηση του συλλόγου, μετά από τέσσερα χρόνια θητείας.

Ο Κονέ προσελήφθη τον Δεκέμβριο του 2020 ως τεχνικός διευθυντής, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το καλοκαίρι του 2022 με τις ραγδαίες αλλαγές στα εσωτερικά του συλλόγου, αντικαταστάθηκε από τον Ράντεκ Κουχάρσκι, ωστόσο δεν έφυγε αλλά αναβαθμίστηκε σε Εκτελεστικό Διευθυντή, θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα.

Στην καριέρα του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ο 37χρονος Κονέ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018 με την Ένωση, ενώ ως διοικητικός είχε τη δική του συμβολή στο double του 2023.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παναγιώτης Κονέ είπε δικό του αντίο. Ευχαρίστησε τόσο τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και τον Μάριο Ηλιόπουλο, ενώ ανέφερε πως νιώθει διπλά ευλογημένος, καθώς εκτός από το νταμπλ, κατέκτησε ως παίκτης και το πρωτάθλημα το 2018 με την Ένωση.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κονέ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panagiotis Kone (@panko33)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Conference League: Θρίαμβος της Ομόνοιας (4-0), «βόμβα» από τη Λέγκια και «εξάρα» της Σερκλ Μπριζ για την 1η αγωνιστική της League Phase

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: