Στους «16» του διεθνους τουρνουνά στη Σαγκάη ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Επόμενη… στάση ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ με στόχο τα προημιτελικά [video]

FILE PHOTO Ο Έλληνας αθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του διεθνούς τουρνουά τένις, που φιλοξενείται στην Σαγκάη και αύριο (9/10) θ΄αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 5 στον κόσμο) για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από… διήμερη αναβολή λόγω έντονης βροχόπτωσης, ο Ελληνας πρωταθλητής και ο Γάλλος, Αλεξάντρ Μιλέρ (Νο 74 στον κόσμο) βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον «Tsitsifast» να κυριαρχεί στο πρώτο σετ και με δύο breaks στο έβδομο και στο ένατο game, να φτάνει στο 6-3 και στο προβάδισμα με 1-0, μετά από 39 λεπτά αγώνα.




Στο δεύτερο σετ, ο Γάλλος τενίστας ήταν πιό ανταγωνιστικός, όμως ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να επικρατήσει με 7-5, μετά από 50 λεπτά. Ο Ελληνας τενίστας «έσπασε το σερβίς» του Μιλέρ στο έβδομο game, αλλά ο αντίπαλος του «απάντησε» στο ένατο game, με τον Τσιτσιπά να κάνει νέο break στο τελευταίο -όπως αποδείχθηκε- game της αναμέτρησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σαγκάη, Κίνα

Έκτακτη σύσκεψη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «διαζύγιο» με τον Τεν Χαγκ μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: