Στην εντατική ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου: Τον παρέσυρε μηχανάκι που οδηγούσε ανήλικος – Υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης SS via YouTube Krititv




Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου νοσηλεύεται από χθες ο γνωστός επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο καθώς τραυματίστηκε βαρύτατα έπειτα από παράσυρσή του από μηχανάκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, έχει τραυματιστεί σε σπόνδυλους, στο μηρό, στη λεκάνη  και στη μέση, ενώ έχει και κάταγμα στη κνήμη.

Οι γιατροί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του ενώ χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σοβαρή.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα στον Άι Γιάννη της Κνωσού όταν ένα μηχανάκι παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 76χρονο γνωστό επιχειρηματία και έναν ανήλικο που ήταν συνοδηγός του δικύκλου.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα στα κάτω άκρα. Ευτυχώς, ο ανήλικος φέρει ελαφρά τραύματα.

Ποιος είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με ξενοδοχειακές μονάδες σε αρκετές περιοχές ενώ μεγάλη είναι και η ενασχόληση του με τον αθλητισμό.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου τένις«ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ», πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλείου αλλά και του ΕΣΑΚΕ ενώ παλαιότερα ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης έχοντας εμπλακεί το 2010 και στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Με πληροφορίες από cretapost.gr και partis.gr

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 44χρονος για φορολογικά και οικονομικά αδικήματα στην Κύπρο* Είχε «ξεχάσει» να αποδώσει ΦΠΑ ύψους πάνω από 66.000 ευρώ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: