Στην απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο προσανατολίζεται ο Παναθηναϊκός: Πρώτη επιλογή ο Χοακίν Κορέα της Ίντερ

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Φίλιπ Τζούριτσιτς (Α) και ο τερματοφύλακας του Άγιαξ Remko Pasveer (Δ) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Άγιαξ για τον Γ’ προκριματρικό γύρο του Europa League, στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε τις τελευταίες μέρες του περασμένου Αυγούστου, λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσει η διορία υποβολής της ευρωπαϊκής λίστας του στην UEFA να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του με την απόκτηση επιθετικού «πρώτης γραμμής».

Εκείνη την περίοδο άλλωστε, ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις για ενδεχόμενο πώλησης του Αντράζ Σπόραρ στη Σλόβαν Λίμπερετς ή σε άλλο ένα κλαμπ που είχε δείξει ενδιαφέρον κι ο Παναθηναϊκός είχε προχωρήσει αντίστοιχα τις δικές του συζητήσεις με την Ίντερ και τον Χοακίν Κορέα που είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Το όλο θέμα εντέλει μπήκε στον «πάγο», καθότι δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει ένα πλήρες «πακέτο» συμφωνίας για να ολοκληρωθεί η πώληση του Σπόραρ και η μεταγραφή επιθετικού πήρε… αναβολή για το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Η απόφαση των «πράσινων» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας δεν έχει αλλάξει.

Αφενός διότι ο Σπόραρ θα «ψαχτεί» δεδομένα για να βρει μία ομάδα που θα του δώσει μεγαλύτερο χώρο και χρόνο συμμετοχής κι αφετέρου, διότι στον Παναθηναϊκό θέλουν να ισχυροποιήσουν την επίθεσή τους με άλλον έναν φορ «πρώτης γραμμής», πίσω απ’ τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος -όπως είναι λογικό- δεν μπορεί να βγάλει με μία… ανάσα όλη τη σεζόν.

Το όνομα του Κορέα παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει αλλάξει το στάτους του στην Ίντερ (έχει παίξει μόλις σε 3 ματς φέτος και συνολικά 38 λεπτά), με την πλευρά του παίκτη να διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με το «τριφύλλι».

Και τον Παναθηναϊκό να έχει πάντα στο «κάδρο» τον 30χρονο Αργεντινό, μαζί με άλλες 1-2 περιπτώσεις απ’ το εξωτερικό.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην κηδεία του Τζόρτζ Μπάλντοκ; Η «Daily Mail» ανέφερε πως ο Αλαφούζος θα ναυλώσει αεροπλάνο για να πάει όλη η ομάδα στο τελευταίο «αντίο»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: