Σήμερα η sold out συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για την τραγωδία των Τεμπών: Πώς θα την παρακολουθήσετε σε live streaming* Συγκίνησε στην πρόβα η Τάνια Τσανακλίδου [video]

Από την αφίσα της συναυλίας / Φωτογραφία: Screenshot via Facebook




Σήμερα στο Καλλιμάρμαρο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα για τα 57 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών.

Μια συναυλία που είναι sold out, ωστόσο μέσω της live streaming σύνδεσης από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, της Κύπρου (και του κόσμου) όλοι θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε, ώστε να γίνουμε ένα μέσα από τη μουσική και την αλληλεγγύη, και κυρίως να μην ξεχάσουμε.

Το Καλλιμάρμαρο θα γεμίσει μέσα και έξω με χιλιάδες κόσμου που θα δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους συγγενείς των 57 θυμάτων στα Τέμπη και το αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης.

 

Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming

Η πλατφόρμα online παραστάσεων eStage θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα το link για το live streaming και εδώ μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για να την παρακολουθήσετε:

  • Οι σύνδεσμοι προβολής θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 11/10/24
  • Έχουμε καταργήσει τη δυνατότητα εγγραφής στην πλατφόρμα για αυτές τις ημέρες.
  • Η πρόσβαση είναι απολύτως ελεύθερη.
  • Απλώς πατήστε play.
  • Την Παρασκευή θα δοθούν και εναλλακτικοί σύνδεσμοι
  • Δημόσιες Προβολές Δήμων, Συλλόγων και λοιπών Φορέων

Τις τελευταίες ώρες μετά το σχετικό κάλεσμα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις δημόσιες προβολές.

Τι απαιτείται:

Υπολογιστής και σύνδεση internet. Το ιδανικό είναι ενσύρματη ethernet ή 4 & 5g. Καλό είναι να αποφύγετε το wifi.
Προτζέκτορας
Επίσκεψη στους συνδέσμους που θα ανακοινωθούν αύριο και πατήστε play.

Υπενθυμίζεται πως, το αίτημα για τη live streaming μετάδοση της συναυλίας κατέθεσε ο Σύλλογος “Τέμπη 2023” στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, και έγινε ομόφωνα δεκτό στη συζήτηση που διεξήχθη την Πέμπτη (10/10).

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία έκαναν χθες τις τελευταίες τους πρόβες στο Καλλιμάρμαρο και η Τάνια Τσανακλίδου συγκίνησε όσους βρέθηκαν εκεί με το τραγούδι του Γιώργου Ανδρέου “Γράμμα στον Κύριο Γκάτσο”.

Στη συναυλία – παρέμβαση για τα Τέμπη συμμετέχουν επίσης οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί.

Στη νοτιοκορεάτισσα συγγραφέα Χαν Γκανγκ το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2024: Πραγματεύεται ιστορικά τραύματα και εκθέτει τον εύθραυστο χαρακτήρα της ανθρώπινης ζωής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: