Σεσημασμένος ο 39χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Ομόνοια για κατοχή εκρηκτικών και όπλου: Καταδικασμένος ισόβια για ναρκωτικά που αποφυλακίστηκε [video]

Eικόνα από το σημείο της Ομόνοιας όπου έγινε ο έλεγχος του ΙΧ και οι δυο συλλήψεις. Teaser via Glomex@Action24




Ισοβίτης που αποφυλακίστηκε είναι ο ύποπτος άνδρας που μαζί με μια γυναίκα συνελήφθησανστην Ομόνοια καθώς στην κατοχή τους και εντός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν εκρηκτικά, πυροκροτητές και ένα όπλο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η kathimerini.gr, στον ύποπτο άνδρα είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για ναρκωτικά το 2008, αλλά αποφυλακίστηκε το 2016.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o 39χρονος άνδρας, γεννημένος το 1985, κατονομάζεται ως ο Armiol Rrasa, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν.

Ο 39χρονος άνδρας,  υπήκοος Αλβανίας εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου από την Αμεση Δράση σε αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Αθήνας.

Συνελήφθη μαζί του και μια 34χρονη γυναίκα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Εντός του οχήματος έχουν βρεθεί ένα όπλο, μικρή ποσότητα πλαστικής εκρηκτικής ύλης και πυροκροτητές. Το αυτοκίνητο ήταν μισθωμένο από εταιρεία leasing.

Ο συλληφθείς ανακρίνεται από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που έχει την ευθύνη της προανάκρισης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστηρίζει πως το όπλο το είχε για προσωπική του προστασία, ενώ δεν έχει δώσει εξηγήσεις για τα εκρηκτικά.

Ταυτόχρονα, δεν προέκυψε εμπλοκή του σε υποθέσεις αρμοδιότητας του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών καθώς ερευνήθηκε πιθανή εμπλοκή του και σε υποθέσεις της «νύχτας».




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Νεκρός 67χρονος Βρετανός σε δύσβατο σημείο στο Μεγάλο Σπήλαιο στα Καλάβρυτα: Παρακολουθούσε διερχόμενα αεροπλάνα όταν κατέρρευσε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: