Σάρωσε και πάλι το «Voice of Greece» στον ΣΚΑΙ το βράδυ του Σαββάτου: «Ισοπαλία» τηλεθέασης και συγκατοίκηση για τρία τηλεοπτικά κανάλια στα δελτία ειδήσεων

H σκηνή του The Voice. Screenshot via skai.gr




Τα blind auditions του The Voice συνεχίστηκαν για δεύτερη βραδιά στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη. Το μουσικό σόου μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα με ανανεωμένη την ομάδα των coaches και δίπλα από την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη προστέθηκαν ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Χρήστος Μάστορας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για την τηλεθέαση, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του κοινού έχει αναζωπυρωθεί σε μεγάλο βαθμό καθώς χθες χάρισε υψηλά ποσοστά στον ΣΚΑΙ στο ίδιο επίπεδο με αυτά της πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 19/10 το The Voice κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 21,4% και στο σύνολο 25,6%, δύο μονάδες επάνω από την πρώτο επεισόδιο των blind auditions.

Η τηλεθέαση στα δελτία ειδήσεων

Τρία τηλεοπτικά κανάλια – ΜEGA, ANT1, ALPHA- μοιράστηκαν ακριβώς τα ίδια ποσοστά τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού με 11,1%. Στο δυναμικό κοινό πρώτο το MEGA με 14,4%.

Μετά την τριπλέτα των πρώτων, έρχεται το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με 10,1% στο σύνολο.

 

 

Mε πληροφορίες από zappit

 

Ελληνοτουρκικός διάλογος, κόντρες με Σαμαρά και Καραμανλή, οι γιατροί στο στόχαστρο των ελεγκτών: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων της Κυριακής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: