Πριν από το έπος του Γουέμπλεϊ ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος μίλησε στους συμπαίκτες του: Η συγκινητική ομιλία του Τάσου Μπακασέτα, ζήτησε νίκη για τον Τζόρτζ Μπάλντοκ… (video)

epa11653550 Greece reacts after winning the UEFA Nations League match between England and Greece in London, Great Britain, 10 October 2024. EPA, ANDY RAIN




Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κόντρα στην Αγγλία μίλησε στους συμπαίκτες του τονίζοντας την σημασία που έχει η αναμέτρηση υπογραμμίζοντας σε όλους να παίξουν για τον Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Σε ένα παιχνίδι που διεξάχθηκε στη σκιά της τραγικής είδησης του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, οι διεθνείς καταθέτοντας ψυχή στον ναό του ποδοσφαίρου υπέταξαν την Αγγλία επικρατώντας της με 2-1 κάνοντας χαρούμενο από ψηλά και τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο αρχηγός της “γαλανόλευκης” φρόντισε να τονίσει σε άπαντες την σημασία που έχει το παιχνίδι με μια ανατριχιαστική ομιλία.

Στα λόγια που είπε ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού στους συμπαίκτες του υπογράμμισε πως ο Τζόρτζ Μπάλντοκ έδινε τα πάντα για το εθνόσημο διακινδυνεύοντας την υγεία του και σήμερα πρέπει να παίξουν και για αυτόν.

Δείτε την ομιλία του αρχηγού:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

«Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά το τραγικά νέα που μάθαμε πριν το ματς”, ξέσπασε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, με αφορμή ορισμένα πράγματα που προβλήθηκαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσς για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Τόνισε:

“Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Τζορτζ και την οικογένειά του, πραγματικά όμως είναι ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας έγραψαν αστειότητες και άφησαν υπονοούμενα για τα όσα συνέβησαν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος.

Αυτό δε το έχουν καταλάβει κάποιοι ακόμα δε το έχουν βάλει στο μυαλό τους από τα πόσα είπαν και δε σεβάστηκαν τον Τζορτζ, την οικογένειά τους και εμάς. Τελειώνει εδώ η συζήτηση για τα όσα έγιναν στο ματς, δε μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Μπακασέτας σε δηλώσεις του μετά την ιστορική νίκη.

  • ΛΥΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑΝ

Η Ελλάδα επικράτησε της Αγγλίας στην Βρετανική πρωτεύουσα με 2-1, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση στην σκιά του θανάτου του Τζόρτζ Μπάλντοκ, καθώς με το πέρας της αναμέτρησης οι Έλληνες παίκτες λύγισαν από την έντονη συγκινησιακή φόρτιση και την κόπωση του αποτελέσματος.

Σε μια αναμέτρηση που είχε ένταση, γκολ και πολλές έντονες στιγμές, η Ελλάδα κατάφερε να φύγει θριαμβεύτρια από το Λονδίνο για πρώτη φορά στη ιστορία επί Αγγλικού εδάφους απέναντι στα “τρία λιοντάρια” με σκορ 2-1.

Με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, οι Έλληνες διεθνείς πανηγύρισαν το αποτέλεσμα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε, καθώς πήγαιναν στην εξέδρα, οι φίλοι της “γαλανόλευκης” τους περίμεναν για να τους αποθεώσουν.

Ιστορικό διπλό της Εθνικής Ελλάδος στο Γουέμπλεϊ: Η νίκη της 20ετίας με 2-1 επί της Αγγλίας με γκολ-αφιέρωση στον Τζορτζ Μπάλντοκ από τον διπλό σκόρερ Βαγγέλη Παυλίδη [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: