Παναθηναϊκός: Δωρεάν πρόσκληση για το ματς με την Τσέλσι σε 40.000 φιλάθλους του που θα πάρουν εισιτήριο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στιγμιότυπο από τις γεμάτες κερκίδες του ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάνς. screenshot via youtube (https://www.youtube.com/watch?v=qXQb3du383o&t=12s)




Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας, πως όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο για το κυριακάτικο (6/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αποκτά αυτομάτως δυνατότητα εξασφάλισης πρόσκλησης για τον αγώνα της 24ης Οκτωβρίου κόντρα στην Τσέλσι στην 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Με κεντρικό «σύνθημα» το μοτό «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!», η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε έναν κρίσιμο αγώνα. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας! Ας ενωθούμε να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό με όλες μας τις δυνάμεις.

Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι ζωτικής σημασίας!

Κάθε φωνή μετράει. Γεμίστε τις κερκίδες και δώστε δύναμη στην ομάδα μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα με την Chelsea, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 24/10, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Προϋποθέσεις προσφοράς:

Από την Τρίτη, 8/10, και για 24 ώρες μόνο, μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να διασφαλίσετε τη θέση σας για την Chelsea με ένα δωρεάν εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει για 40.000 θέσεις!

Ας δείξουμε όλοι μαζί ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Έρχεται η νέα επανάσταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Ο δικηγόρος της υπόθεσης Μποσμάν κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τις πλήρως ελεύθερες μετεγγραφές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: